Перейти до вмісту

Друга подорож у Рівне

Рівне майже п’ять днів витримувало навалу музейників з різних міст. Наша подорож в це місто була неймовірною. Після подорожі до Львова ми здружилися і ці дні у Рівному були просто шаленими. Стільки радості було від зустрічі, ми спілкувалася, ділилися враженнями. Рада була бачити наших кураторів, пані Тетяну, пана Дмитра та пана Антона. Було і цікаво спостерігати за іншими кураторами, бо вони як і ми дізнавалися та вчилися чомусь новому.

За всі дні що ми були я почула стільки інформації, цікавих фактів, досвід інших людей, екскурсії і все це неймовірно надихає мене та хочеться робити і творити щось своє. З кожного воркшопу чи лекції в голові залишається щось нове. Неймовірна кількість емоцій мене переповнювала.

З паном Антоном ми проговорили основні питання по наших проєктах. Тепер потрібно над ним старанно працювати, щоб отримати те, що ми задумали.

Цю подорож я довго пам’ятатиму, адже це неймовірний спогад, і він для мене на вагу золота. Я щаслива, що маю такий досвід побувати з чудовими людьми в цікавих місцях.

Чекатиму наступної зустрічі і сподіваюся не останньої…