Перейти до вмісту

Координаційна зустріч: Львів

D-5

Чернігів у Львові


Ось і дійшла наша перша координаційна зустріч до свого логічного завершення. Як нам казали, кожен вдалий проєкт має завершуватися, інакше він перестає бути проєктом, а перетворюється на процес. І наостанок, наші організатори підготували для нас Львівську Політехніку. Спочатку музей фотографії, а після вже сама екскурсія Політехнікою.


Сказати чесно, багато хто із студентів ще не хотіли прощатися один з одним, тому під час екскурсії, вони приділяли більше уваги один одному, ніж лекційному матеріалу. Звичайно ж послухати про історію виникнення фотографії і фотоаппарата цікаво, проте цікавіше ж тематично одягнутими пофотографуватися в спеціальній фотозоні. Так би мовити, перенестися в наше минуле.


Сама Львівська Політехніка своїм виглядом вражає. Дійсно, цей вищий навчальний заклад дуже гарний і естетичний. Завдяки пані екскурсоводу, ми дізналися набагато більше про цей університет і мали змогу відвідати обсерваторію і оглядовий майданчик, котрі зачинені для відвідувачів.


Певним підсумком цієї зустрічі, маю бажання показати це відео, де зібрана деяка частина наших сумісних моментів. Я хочу виразити свою подяку кожному студенту, хто мав змогу бути присутнім і доклав зусиль до створення нашої дружньої сім’ї . А також нашим вже таким рідним і коханим, пані Тетяні, пану Дмитру і пану Антону, які завжди були поруч з нами і влаштували нам таку незабутню і неповторну зустріч. Дякую вам, що робите наше життя яскравішим.


І звичайно дякую німецьким спонсорам, що виділяють кошти на наш проєкт, адже завдяки їм, ми змогли здобути колосальний багаж знань і навчитися багатьом важливим речам, не забувши отримати корисні знайомства.