Перейти до вмісту

Координаційна зустріч: Львів

D-1

Чернігів у Львові

Ось і наша перша координаційна зустріч!!! Я дуже сильно її чекала, адже жадала познайомитися з усіма, як і з координаторами-організаторами, так і з іншими стажерами. І перше враження залишиться незабутнім.

Фортуна усміхнулася мені, адже зі мною в одному потязі їхали як і Танцева Єва, так і Віта Корнієнко. Тому ми змогли познайомитися один з одним і поспілкуватися ще під час нашої подорожі до Львову. Проте особливо цікавим трапилося наше перше знайомство з усіма іншими стажерами, адже зустрілися ми ще на вокзалі. Отож вже гомінливою компанією всі студенти добиралися до готелю, де вже чекала пані Тетяна і вітала нас всіх.

Певний час в нас зайняв на заселення у номери, тому деякі стажери, в тому числі і я, рушили гуляти містом і відвідали одразу ж Львівський МакДональдс. Багато хто з нас не зміг побувати в цьому закладі в своєму місті з початку повномасштабного вторгнення, тому зараз ми вирішили скористатися можливістю. Окрім цього, в мене випала нагода пофотографувати це привітне місто і здобути велику кількість світлин на згадку.

З настанням вечора, команда Memory Savers рушила до ресторану на суспільну вечерю, під час якої, ми познайомилися ближче один з одним. Пані Тетяна, пан Антон та пан Дмитро попіклувалися про те, щоб ми змогли зблизитися під час трапези, тому всі студенти разом рушили на вечірню прогулянку під дощем.

Перший день знайомства незабутній і враження після нього найпозитивніші. Лягаючи спати, я вже не могла дочекатися наступного дня і нашої активної програми вебінарів і зустрічей.