Перейти до вмісту

Музей ім. Тарновського: Четвертий тиждень серпня

Час летить дуже швидко, і не встигаєш помітити, як вже останній місяць літа добігає до свого кінця. Скоро вже почнеться осінь. На зміну жарким літнім дням, прийдуть дощові, прохолодні. Зелені крона вже поспішають пофарбуватися в буро-золотаві. Проте, кожен день в мене наповнений веселощами і радощами, адже кожного дня я хожу на стажування вже в свій улюблений музей Тарновського, де опановую навички оцифрування.


Тому цей тиждень в мене минув зовсім не так, як минулі, адже на цьому тижні, я мала змогу попрацювати з етнічними предметами культу. Я займалася оцифруванням таких предметів, як: воздухи, покрівці, єпітрохіль, покривала. Деякі з них я хочу вам нижче показати.


Новим викликом цього тижня для мене стали – зав’язки та вибійки, тому що я вперше працювала з такими тканинними речами. Також, я намагалася для початку сфотографувати величезний гобелен, проте в мене не дуже це вийшло, тому я планую повернутися до нього на наступному тижні і за
допомогою інших спеціалістів, зайнятися його оцифруванням.


Цього тижня наша ненька Україна відзначає 32-річницю своєї Незалежності. І я хочу подякувати всьому українському народові, нашим військовим, історичним діячам, які боролися і борються за нашу Незалежність. Дякую вам усім за те, що зараз я маю змогу жити у своїй рідній НЕЗАЛЕЖНІЙ Україні. Немає кращої країни в світі, ніж наша славна Україна. Я пишаюся тим, що я українка і пишаюся, що вивчаю нашу історію. Адже зараз дуже актуально популяризувати нашу культуру і історію у світі, бо ми такі одні і неповторні. Ніяка росія не завадить нам і ми обов’язково переможемо ворога, захистивши свою незалежність і свої території, щоб наші нащадки вже жили в мирний квітучий час!