Перейти до вмісту

Перші пригоди у Львові😆

Що таке Memorysavers🤔? Коли я вперше почула про проєкт, я й не думала що це може бути настільки круто. Це не тільки робота з оцифруванням експонатів, а й дослідження їхньої історії, збереження та просування серед молоді нашої культури. Тут можна шукати, досліджувати, вивчати, навчатися, тільки аби було бажання😉.

На нашій першій координаційній зустрічі я познайомилася з людьми з різних куточків країни. Тепер це вже не просто співучасники проєкту, а друзі🤗. Всі різні та неймовірно цікаві. Класно що організатори були нашими друзями також, з ним легко спілкуватися.

За цих п’ять днів я дізналася просто шалену кількість інформації🤯. Воркшопи, лекції, екскурсії були не просто пізнавальні, а навчальні🧐. Багато чого відклалося в голові, хочеться ці знання використовувати, щоб вони не просто пам’яталися. Сумно😥 що ми провели так мало часу разом, адже спілкування давало багато позитиву і бачення чогось нового.

Я з нетерпінням чекаю нових зустрічей😀, хочу проводити з всіма багато часу, дискутувати, працювати в парі, ну і розважатися😁.До зустрічі в Рівному❤️!

Позначки: