Перейти до вмісту

Третій тиждень у Ківерцівському музеї

Нууу, що ж, привіт знову мій дорогий щоденнику! Минув третій тиждень мого стажування, моєї роботи, мого відпочинку для душі у Ківерцівському музеї. Так, можливо, для когось він є звичайним, непримітним, і може здатися дивним, що я так пишу/говорю, але для мене, це вже більше ніж музей в його термінологічному значенні. На даному етапі – це сторінка мого життя, досвіду, який починається з малого і завдяки Memory Savers я випробовую себе та свої можливості, бо постійні пошуки людини самої себе ніколи не припиняються, і ніколи не пізно починати це робити.

Загалом яким чином проходила моя робота на цьому тижні. Основним моїм завданням на даний момент, стоїть редагування бази діджитал і я активно займаюсь цією роботою, на меті у мене проредагувати якомога більше експонатів. Також, я допомагала облаштовувати тимчасову виставку, яка була зафіксована і інформація про неї була опублікована в соціальних мережах, і на сторінці інстаграм за яку під час свого стажування відповідаю я особисто. Продовжую бути учасником вебінарів від нашої команди, де відчувається віддача і бажання реально вплинути на стажерів, як на покоління від якого залежатиме майбутнє культурної спадщини. Цікавий досвід у мене відбувся і у проведенні екскурсії під час якої я зуміла використати свої комунікаційні навики і все завдяки підтримці колективу.

З кожним новим днем для мене Ківерцівський музей стає все ріднішим і коли дивишся на нього, розумієш, що є над чим працювати і роботи дуже багато – це найперша мотивація вчитися та не здаватися, бо я прагну зберегти не просто культурну спадщину, але й спадщину цілої української нації.