Перейти до вмісту

Четвертий тиждень у Ківерцівському музеї

Привіт! Ось і доходить до кінця перший місяць мого стажування в краєзнавчому музеї. Останній тиждень я найбільше зосередила свою увагу на редагувані експонатів у базі діджитал і мені вдалося проредагувати 100 експонатів чому я дуже рада, адже, це мій перший досвід, перші спроби, які не завжди є успішні.

Також з хороших новин те, що наш музей отримав усю необхідну техніку для продовження успішної оцифровки музейних експонатів, була проведена консультація з директором музею щодо подальшої моєї роботи, чи виникають у мене труднощі, та чи потребую я допомоги.
Також, директор музею Оксана Сущук активно займається волонтерською діяльністю через ситуацію, яка на жаль виникла в нашій країні і багато людей потребує допомоги та нашої підтримки тому, я була долучена до збору гуманітарної допомоги для наших людей. Я дуже пишаюся тим, що наш музей не просто працює в своїй сфері, але й не забуває про оточення і те, що відбувається в Україні, а це означає, що я потрапила туди де дійсно моє місце.
Крім цього в роботі мені допомагає методичний матеріал, який я читаю і звичайно зустрічі з Катериною Малигіною з яких ми черпаємо дуже багато цікавого і зараз я з нетерпінням чекаю поїздки до Львова, аби отримати ще більше знань та емоцій 😉