Перейти до вмісту

Чотирнадцятий тиждень або довгоочікувана зустріч у Рівному

Всіх вітаю! Чотирнадцятий, довгоочікуваний тиждень підійшов до кінця, але думаю всі мої колеги запам’ятають його як чудовий тріп до міста Рівне. Багато локацій, як завжди активна та пізнавальна програма, комфортні умови проживання та весела компанія. Я знав, що це все буде на 100% і не помилився. Ця зустріч відрізнялась від попередньої тим, що з нами поїхали наші куратори з музеїв. Було цікаво спостерігати як вони вчаться разом з нами, або виступають з доповідями про свої музеї.

Особливо мені запам’ятався виступ директора Харківського обласного краєзнавчого музею, Ольги Сошнікової “Музей на лінії вогню”. Це справжня історія героїзму людини, яка під час повномаштабного вторгнення не втікала, а резикуючи власним життям прагнула спати свій музей і в неї це вдалося. Для мене вона є прикладом справжнього музейника на якого потрібно рівнятись.

Зустріч у Рівному дала змогу нам побачитись командою очно і вирішити остаточно питання нашого міні проєкту. Тепер залишається плідно працювати, щоб отримати той результат, який ми запланували.

Ну і на завершення хочу персонально подякувати організаторам: пані Тетяні, пану Дмитру та пану Антону, без вас би нічого цього не було, дуже вам вдячний за можливість вчитися, творити, та просто проводити час в компанії цих чудових людей.

TO BE CONTINUED!