Перейти до вмісту

Мій перший робочий тиждень у Ківерцівському краєзнавчому музеї

Вітаю! Мене звуть Ангеліна, мені 21 р. і я стала студенткою, яка була обрана для стажування у Ківерцівському музеї за проєктом “Memory Savers”.

Загалом мої перші враження позитивні. У перші дні я більш детально ознайомилась з організаційними моментами роботи музею, його експозиціями, експонатами та деякою документацією. Звичайно, що у будь-якій роботі є колектив, частина знайомства з яким теж відбулася. Мене прийняли дружньо та тепло. Захоплююсь керівником нашого музею, яка за ці короткі дні стала для мене прикладом наслідування. Дивуюсь, як в одній людині поміщується стільки знань. Крім цього, протягом тижня читала та ознайомлювалась з методичною літературою, аби розширити свій спектр знань. На даному етапі, активно займаюсь редагуванням бази діджитал, завдяки якій знайомлюсь з рештою експонатів. Скажу чесно, що редагування мені подобається – це особливий вид роботи, коли ти дійсно дуже тісно взаємодієш з експонатом.

У понеділок була учасником онлайн-зустрічі усіх причетних до “Memory Savers”, де ми більш детально були проінформовані про зміст проєкту. Також, моя робота почалася і над instagram сторінкою для нашого музею, аби охопити якомога більшу аудиторію та зробити музей більш видимим.

Тому, робота є і бажання працювати є, значить далі буде більше…